نکات دوره بازرگانی
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
نکات دوره بازرگانی
نوشته شده در چهار شنبه 7 آبان 1399
بازدید : 26
نویسنده : محمد سلطان

طریقه دریافت کارت بازرگانی و همچنین فعالیت های بازرگانی بخش مهمی از اقتصاد یک ‌کشور را در بر می گیرد که در رشد و توسعه آن نقش بسزایی دارد.

در واقع بازرگانی فعالیت هایی است که در جریان مبادله کالا و یا خدمات از مرحله تولید تا عرضه محصول را شامل می شود، وظایف بازرگان‌ این است که پلی ارتباطی بین تولید کننده و مصرف کننده ایجاد کند و در واقع در دو حوزه تهیه و تدارک مواد، عوامل تولید و سایر فعالیت هایی که موجب به گردش در آوردن فعالیت تولید می‌شود و همچنین تلاش برای هدایت کالای تولید شده در رسیدن آن به دست مصرف کنندگان فعالیت دارد.

چگونگی اخد کارت بازرگانی

برای اقدام به تجارت در عرصه واردات و صادرات به کارت بازرگانی احتیاج دارید اما طریقه دریافت کارت بازرگانی به چه صورت است؟

کارت بازرگانی مجوزی است که دارنده آن (شخص حقوقی یا حقیقی) می تواند اقدام به تجارت کند.

ورود و صدور کالا برای نکات مهم بازرگانی کلیه تجارت کنندگان آزاد نیست و‌ کسانی می‌ توانند کالا وارد یا خارج کنند که دارای کارت بازرگانی باشند.

کارت بازرگانی برای بازرگانانی صادر می شود که موسسه خود را در دفتر تجاری ثبت کرده باشند و بنام مدیر مسئول شرکت صادر می شود.

طریقه دریافت کارت بازرگانی به این صورت است که برای بازرگانان و ‌شرکت های خارجی نیز صادر می شود اما در صورتی صادر می شود که کشور آن بازرگانان نیز به ایرانیان اجازه فعالیت بازرگانی را بدهند.

از دیگر شرایط دریافت کارت بازرگانی، داشتن حداقل ۲۱ سال سن، سه سال سابقه فعالیت تجاری، داشتن حساب جاری در یکی از بانک‌های داخلی، داشتن پروانه کار و اقامت معتبر و … می باشد.

در مراحل پذیرش بازرگانی و طریقه دریافت کارت بازرگانی، حضور مدیر عامل و نماینده ایشان الزامی است.

برای هر شخص یک کارت بازرگانی صادر می شود.

کارمندان تمام وقت دستگاه های دولتی نمی توانند کارت بازرگانی دریافت کنند و شرایط دیگری نیز وجود دارد که برای کسب اطلاعات می توانید با ما در ارتباط باشید. برای کسب اطلاع بیشتر و ثبت نام در دوره بازرگانی می توانید به صفحه دوره بازرگانی مراجعه فرمایید.

 




:: برچسب‌ها: دوره بازرگانی , بازرگانی , دوره صادرات واردات ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: